nieuws

Michel Buis eerste Nederlands kampioen Latte Art

Horeca

In het standpaviljoen Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee vond maandag 15 september het Latte Art kampioenschap van ons land plaats. Latte Art is ontwikkeling op koffiegebied, waarbij de maker in het schuim van de cappuccino kunstzinnige uitingen schenkt, zoals blaadjes, hartjes, appeltjes en dolfijntjes. Michel Buis mag zich de eerste Nederlands kampioen noemen.

Naar het oordeel van de jury over de twaalf finalisten, verdiende Michel Buis van Grand café-restaurant Van Bleiswijk in Enkhuizen de Latte Art Trofee. Niet alleen blonken zijn creaties uit door kwaliteit en creativiteit, maar ook zijn presentatie en werkwijze kregen veel waardering. Wietse Water van Victors Coffee To Go in Haarlem werd tweede, Robin Alting van De IJssalon in Rotterdam derde. Het NK Latte Art werd georganiseerd door zuivelleverancier Friesche Vlag.

Meer over Latte Art leest u de Misset Horeca van 3 oktober aanstaande. Nog geen abonnee? Neem dan nu een abonnement.

Naar het oordeel van de jury over de twaalf finalisten, verdiende Michel Buis van Grand café-restaurant Van Bleiswijk in Enkhuizen de Latte Art Trofee. Niet alleen blonken zijn creaties uit door kwaliteit en creativiteit, maar ook zijn presentatie en werkwijze kregen veel waardering. Wietse Water van Victors Coffee To Go in Haarlem werd tweede, Robin Alting van De IJssalon in Rotterdam derde. Het NK Latte Art werd georganiseerd door zuivelleverancier Friesche Vlag.

Meer over Latte Art leest u de Misset Horeca van 3 oktober aanstaande. Nog geen abonnee? Neem dan nu een abonnement.

Reageer op dit artikel