nieuws

Mossel dipsaus

Horeca

Om de mosselmaaltijd nog gezelliger te maken in het restaurant, ontwikkelde Prins & Dingemanse drie mossel dipsauzen. De drie-in-een verpakking van 210 gram bevat de smaken mosterd/kerrie, knoflook en cocktailsaus. Deze mosselsauzen zijn bereid met verse ingrediënten, zoals onder andere knoflook, mosterd en Franse cognac. Om de mosselmaaltijd nog gezelliger te maken in het restaurant, […]

Om de mosselmaaltijd nog gezelliger te maken in het restaurant, ontwikkelde Prins & Dingemanse drie mossel dipsauzen. De drie-in-een verpakking van 210 gram bevat de smaken mosterd/kerrie, knoflook en cocktailsaus. Deze mosselsauzen zijn bereid met verse ingrediënten, zoals onder andere knoflook, mosterd en Franse cognac.

Om de mosselmaaltijd nog gezelliger te maken in het restaurant, ontwikkelde Prins & Dingemanse drie mossel dipsauzen. De drie-in-een verpakking van 210 gram bevat de smaken mosterd/kerrie, knoflook en cocktailsaus. Deze mosselsauzen zijn bereid met verse ingrediënten, zoals onder andere knoflook, mosterd en Franse cognac.

Een schaaltje biedt voldoende variatie voor een complete mosselmaaltijd aan twee tot drie personen. De hoeveelheid per smaak is precies voldoende, zodat er geen restjes overblijven.

Informatie: Prins & Dingemanse, Yerseke, tel. (0113) 57 29 10 of www.prinsendingemanse.com.

Een schaaltje biedt voldoende variatie voor een complete mosselmaaltijd aan twee tot drie personen. De hoeveelheid per smaak is precies voldoende, zodat er geen restjes overblijven.

Informatie: Prins & Dingemanse, Yerseke, tel. (0113) 57 29 10 of www.prinsendingemanse.com.

Reageer op dit artikel