nieuws

Mosselen nu echt lekker

Horeca

Alle stunts om het begin van het mosselseizoen in juli bij te zetten ten spijt, werkelijk smakelijk is de mossel pas in september. Dan pas zijn ze goed op smaak en hebben ze een stevig vleesgewicht. Een mening die ook het Productschap Vis onderschrijft, want het is deze week de Nationale Mosselweek. Menig consument is geconfronteerd met radiospotjes en proeverijen in winkels.

Grote kans dat ook de horecaklant komende tijd mosselen wil. Wel goed calculeren, want ze zijn aardig aan de prijs met circa €4,50 voor de jumbo’s. Serveer ze liefst zo eenvoudig mogelijk met Belgische frieten en huisgemaakte mayonaise. Zolang de consument mosselen bereiden als ‘een heel karwei ziet’ is een restaurant de beste plaats om mosselen te eten.

Grote kans dat ook de horecaklant komende tijd mosselen wil. Wel goed calculeren, want ze zijn aardig aan de prijs met circa €4,50 voor de jumbo’s. Serveer ze liefst zo eenvoudig mogelijk met Belgische frieten en huisgemaakte mayonaise. Zolang de consument mosselen bereiden als ‘een heel karwei ziet’ is een restaurant de beste plaats om mosselen te eten.

Reageer op dit artikel