nieuws

Nieuwe eenplaks kaasvarianten

Horeca

Om meer variatie in het bedrijfsrestaurant en zorginstelling aan te kunnen bieden tijdens de lunch, heeft Frico het assortiment eenplaks kaasverpakkingen vernieuwd en uitgebreid met vijf nieuwe smaken; Frico rookkaas, Kollumer, Cantenaar, Belle Blanche en tuinkruiden. Het totale eenplaks kaasassortiment bestaat nu uit twaalf varianten. Iedere variant heeft zijn eigen specifieke smaak en beleving. Om […]

Om meer variatie in het bedrijfsrestaurant en zorginstelling aan te kunnen bieden tijdens de lunch, heeft Frico het assortiment eenplaks kaasverpakkingen vernieuwd en uitgebreid met vijf nieuwe smaken; Frico rookkaas, Kollumer, Cantenaar, Belle Blanche en tuinkruiden. Het totale eenplaks kaasassortiment bestaat nu uit twaalf varianten. Iedere variant heeft zijn eigen specifieke smaak en beleving.

Om meer variatie in het bedrijfsrestaurant en zorginstelling aan te kunnen bieden tijdens de lunch, heeft Frico het assortiment eenplaks kaasverpakkingen vernieuwd en uitgebreid met vijf nieuwe smaken; Frico rookkaas, Kollumer, Cantenaar, Belle Blanche en tuinkruiden. Het totale eenplaks kaasassortiment bestaat nu uit twaalf varianten. Iedere variant heeft zijn eigen specifieke smaak en beleving.

De kaasproducent voegt er nog aan toe dat de ‘nieuwe restyling van de eenplaks verpakkingen een ware blikvanger in de counter vormen’.

Informatie: Frico Cheese Benelux, Raamsdonksveer, tel. (0162) 58 26 00.

De kaasproducent voegt er nog aan toe dat de ‘nieuwe restyling van de eenplaks verpakkingen een ware blikvanger in de counter vormen’.

Informatie: Frico Cheese Benelux, Raamsdonksveer, tel. (0162) 58 26 00.

Reageer op dit artikel