nieuws

Roerbakgroenten met aspergepunten

Horeca

Bonduelle heeft deze maand haar aanbod roerbakgroenten uitgebreid met roerbakgroenten Gourmande: een kleurrijke Minute groenten melange van aspergepunten, courgette, aubergine, romanesco en rode paprika. Zoals alle Minute groenten, is roerbakgroenten Gourmande door de kok in slechts enkele minuten te roerbakken of te regenereren. Bonduelle heeft deze maand haar aanbod roerbakgroenten uitgebreid met roerbakgroenten Gourmande: een […]

Bonduelle heeft deze maand haar aanbod roerbakgroenten uitgebreid met roerbakgroenten Gourmande: een kleurrijke Minute groenten melange van aspergepunten, courgette, aubergine, romanesco en rode paprika. Zoals alle Minute groenten, is roerbakgroenten Gourmande door de kok in slechts enkele minuten te roerbakken of te regenereren.

Bonduelle heeft deze maand haar aanbod roerbakgroenten uitgebreid met roerbakgroenten Gourmande: een kleurrijke Minute groenten melange van aspergepunten, courgette, aubergine, romanesco en rode paprika. Zoals alle Minute groenten, is roerbakgroenten Gourmande door de kok in slechts enkele minuten te roerbakken of te regenereren.

Hierdoor blijven de vitamines optimaal behouden. Roerbakgroenten Gourmande is verkrijgbaar in een verpakking van een kilo.

Informatie: Bonduelle Food Service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Hierdoor blijven de vitamines optimaal behouden. Roerbakgroenten Gourmande is verkrijgbaar in een verpakking van een kilo.

Informatie: Bonduelle Food Service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel