nieuws

Rood flesje mineraalwater

Horeca

Spadel Nederland heeft onlangs de verpakking van Spa Barisart, ofwel Spa rood, vernieuwd. Het nieuwe rode 50 centiliter flesje heeft een eigentijds design gekregen. De Pierrot, het beeldmerk van Spa, is in een rood reliëf op het flesje terug te vinden. Spa Barisart is een natuurlijk, laag gemineraliseerd water, afkomstig uit het natuurgebied de Hoge […]

Spadel Nederland heeft onlangs de verpakking van Spa Barisart, ofwel Spa rood, vernieuwd. Het nieuwe rode 50 centiliter flesje heeft een eigentijds design gekregen. De Pierrot, het beeldmerk van Spa, is in een rood reliëf op het flesje terug te vinden. Spa Barisart is een natuurlijk, laag gemineraliseerd water, afkomstig uit het natuurgebied de Hoge Venen in de Belgische Ardennen.

Spadel Nederland heeft onlangs de verpakking van Spa Barisart, ofwel Spa rood, vernieuwd. Het nieuwe rode 50 centiliter flesje heeft een eigentijds design gekregen. De Pierrot, het beeldmerk van Spa, is in een rood reliëf op het flesje terug te vinden. Spa Barisart is een natuurlijk, laag gemineraliseerd water, afkomstig uit het natuurgebied de Hoge Venen in de Belgische Ardennen.

Vorige maand verscheen Spa Marie-Henriette in een ander jasje en in 2002 kreeg Spa Reine (blauw) al een nieuwe verpakking. De flesjes van deze Spa-varianten zijn vervaardigd van pet-materiaal, waarvan 50 procent is gerecycled.

Informatie: Spadel Nederland, Maarssen, tel. (0346) 58 17 10 of www.spa.nl.

Vorige maand verscheen Spa Marie-Henriette in een ander jasje en in 2002 kreeg Spa Reine (blauw) al een nieuwe verpakking. De flesjes van deze Spa-varianten zijn vervaardigd van pet-materiaal, waarvan 50 procent is gerecycled.

Informatie: Spadel Nederland, Maarssen, tel. (0346) 58 17 10 of www.spa.nl.

Reageer op dit artikel