nieuws

Savelberg: ‘Het is tijd om te knokken

Horeca

Het mag dan economisch tegenzitten, topkok Henk Savelberg ziet de toekomst zonnig tegemoet. Tijdens het evenement Proeven & Genieten Den Haag meldde de Haagse horecaman ‘dat het misschien wel eens goed is, dat het wat minder gaat’.

Want in tijden van tegenspoed wordt het kaf van het koren gescheiden. Al vindt Savelberg de economische tegenwind vooral sneu voor startende ondernemers. ‘Het is zielig, wanneer beginners afvallen. Maar we moeten ons goed realiseren dat het nu de tijd is om te knokken. En dat is niet slecht voor een onderneming. We moeten fanatieker worden, beter koken, meer aandacht schenken aan de inrichting van een restaurant en realiseren dat we nu aan beter horecapersoneel kunnen komen.’

Savelberg: ‘Ik geloof in kwaliteit, niet zo zeer in gehaast adverteren en andere buitensporige marketingactiviteiten. Het bord in mijn zaak is mijn marketing.’

Want in tijden van tegenspoed wordt het kaf van het koren gescheiden. Al vindt Savelberg de economische tegenwind vooral sneu voor startende ondernemers. ‘Het is zielig, wanneer beginners afvallen. Maar we moeten ons goed realiseren dat het nu de tijd is om te knokken. En dat is niet slecht voor een onderneming. We moeten fanatieker worden, beter koken, meer aandacht schenken aan de inrichting van een restaurant en realiseren dat we nu aan beter horecapersoneel kunnen komen.’

Savelberg: ‘Ik geloof in kwaliteit, niet zo zeer in gehaast adverteren en andere buitensporige marketingactiviteiten. Het bord in mijn zaak is mijn marketing.’

Reageer op dit artikel