nieuws

Smaak-korting met kaart

Horeca

Smaak is een nieuw consumentenrestaurant-loyaliteitsprogramma, dat vorige week van start is gegaan. Aanmelding is voor restaurateurs gratis. Consumenten kopen voor 45 euro per jaar een kaart, die vervolgens recht geeft op 15 procent korting op de totale rekening (dus ook de drank!), uitgezonderd rookwaren, bij aangesloten restaurants.

Let wel, 45 euro is voor een consument een stevig bedrag om neer te tellen voor korting in de toekomst. Tot nu toe hebben 147 restaurants in vooral de randstad zich bij het initiatief aangesloten. Het plan gaat vergezeld van een strak vormgegeven website, www.smaak.nl, met restaurantpresentaties en een gratis glossy restaurantgids.

Let wel, 45 euro is voor een consument een stevig bedrag om neer te tellen voor korting in de toekomst. Tot nu toe hebben 147 restaurants in vooral de randstad zich bij het initiatief aangesloten. Het plan gaat vergezeld van een strak vormgegeven website, www.smaak.nl, met restaurantpresentaties en een gratis glossy restaurantgids.

Reageer op dit artikel