nieuws

Snel bereide kipfilet

Horeca

Kipfilet à la minute 80 en 120 gram van Enkco werd onlangs geïntroduceerd voor cateringbedrijven en zorginstellingen. . ‘De malse en snel te bereiden gebraden kipfilet is van constante kwaliteit, maar heeft toch een ambachtelijke uitstraling’, meldt de producent. Omdat de kipfilet gebraden is, is het product veilig, snel en eenvoudig te gebruiken en heeft […]

Kipfilet à la minute 80 en 120 gram van Enkco werd onlangs geïntroduceerd voor cateringbedrijven en zorginstellingen. . ‘De malse en snel te bereiden gebraden kipfilet is van constante kwaliteit, maar heeft toch een ambachtelijke uitstraling’, meldt de producent. Omdat de kipfilet gebraden is, is het product veilig, snel en eenvoudig te gebruiken en heeft het geringe vochtverliezen. Geschikt voor assemblage-, gekoppelde- en ontkoppelde keukens.

Kipfilet à la minute 80 en 120 gram van Enkco werd onlangs geïntroduceerd voor cateringbedrijven en zorginstellingen. . ‘De malse en snel te bereiden gebraden kipfilet is van constante kwaliteit, maar heeft toch een ambachtelijke uitstraling’, meldt de producent. Omdat de kipfilet gebraden is, is het product veilig, snel en eenvoudig te gebruiken en heeft het geringe vochtverliezen. Geschikt voor assemblage-, gekoppelde- en ontkoppelde keukens.

Verder is de kipfilet à la minute lang houdbaar. De kipfilet 80 gram zitten in een doos van 30 stuks. De doosinhoud van 120 gram kipfilet is 20 stuks.

Informatie: Enkco Foodservice, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.enkco.nl

Verder is de kipfilet à la minute lang houdbaar. De kipfilet 80 gram zitten in een doos van 30 stuks. De doosinhoud van 120 gram kipfilet is 20 stuks.

Informatie: Enkco Foodservice, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.enkco.nl

Reageer op dit artikel