nieuws

Snelle bereiding culinaire gratins

Horeca

In navolging op het succes van de drie aardappelgratins verrijkt met broccoli, bloemkool en courgette, introduceert Bonduelle deze maand een nieuwe variant; gratin Dauphinois à la provenVale (2,5 kilo). Dit is een aardappelgratin met courgette, aubergine, ui en rode paprika. In navolging op het succes van de drie aardappelgratins verrijkt met broccoli, bloemkool en courgette, […]

In navolging op het succes van de drie aardappelgratins verrijkt met broccoli, bloemkool en courgette, introduceert Bonduelle deze maand een nieuwe variant; gratin Dauphinois à la provenVale (2,5 kilo). Dit is een aardappelgratin met courgette, aubergine, ui en rode paprika.

In navolging op het succes van de drie aardappelgratins verrijkt met broccoli, bloemkool en courgette, introduceert Bonduelle deze maand een nieuwe variant; gratin Dauphinois à la provenVale (2,5 kilo). Dit is een aardappelgratin met courgette, aubergine, ui en rode paprika.

‘De ambachtelijk bereide gratins hebben een bereidingstijd van slechts 25 minuten, terwijl dat normaal gesproken ruim een uur is. Bovendien is de culinaire saus op basis van verse room individueel rondom de groenten gevroren, waardoor de gratins goed te portioneren zijn’, meldt de fabrikant.

Informatie: Bonduelle Food Service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

‘De ambachtelijk bereide gratins hebben een bereidingstijd van slechts 25 minuten, terwijl dat normaal gesproken ruim een uur is. Bovendien is de culinaire saus op basis van verse room individueel rondom de groenten gevroren, waardoor de gratins goed te portioneren zijn’, meldt de fabrikant.

Informatie: Bonduelle Food Service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel