nieuws

Start nieuwe sandwichketen

Horeca

Onder het motto ‘Made today, eat today’ is in juli jongstleden de sandwichformule Sanday’s van start gegaan. De keten heeft haar eerste vestiging in Rotterdam.

De nieuwe fastfoodformule komt uit de koker van Wessels Horecaondernemingen BV in Naarden. Directeur Wessel Wessels ziet Sanday’s als een moderne versie van de lunchroom. ‘We bieden luxe belegde sandwiches dagvers aan in niet-luchtdichte driehoeksverpakkingen, waarmee we de versheid van het product willen onderstrepen. Daarnaast bevat het assortiment onder meer sappen, salades en mineraalwater, allen onder eigen label.’

De klant kan de producten zowel meenemen als ter plekke nuttigen. De keten richt zich vooralsnog op A-locaties in de Randstad.Wessels introduceerde in 2002 ook het versgebakken chipsconcept Chippery op de Nederlandse markt. Daarmee won het bedrijf begin dit jaar de Horeca Innovation Award.

De nieuwe fastfoodformule komt uit de koker van Wessels Horecaondernemingen BV in Naarden. Directeur Wessel Wessels ziet Sanday’s als een moderne versie van de lunchroom. ‘We bieden luxe belegde sandwiches dagvers aan in niet-luchtdichte driehoeksverpakkingen, waarmee we de versheid van het product willen onderstrepen. Daarnaast bevat het assortiment onder meer sappen, salades en mineraalwater, allen onder eigen label.’

De klant kan de producten zowel meenemen als ter plekke nuttigen. De keten richt zich vooralsnog op A-locaties in de Randstad.Wessels introduceerde in 2002 ook het versgebakken chipsconcept Chippery op de Nederlandse markt. Daarmee won het bedrijf begin dit jaar de Horeca Innovation Award.

Reageer op dit artikel