nieuws

Topkok Prinsen moet rijbewijs inleveren

Horeca

Het late vertrek uit het Achterhoekse Borculo kwam hem duur te staan. Chef Raymond Prinsen van restaurant De Stenen Tafel zat gistermorgen niet in kasteeltje Hattem met elf collega-chef koks maar op het politiebureau in Roermond.

Daar moest hij zijn rijbewijs achterlaten, wegen het overtreden van de maximale snelheid met vijftig kilometer per uur. Prinsen was onderweg naar het culinaire evenement Parade des Patrons’ in restaurant Onder de Boompjes in Roermond en werd door de verkeerspolitie betrapt op te hard rijden. Nadat hij zijn rijbewijs had ingeleverd mocht Prinsen -als passagier- zijn weg vervolgen.

Daar moest hij zijn rijbewijs achterlaten, wegen het overtreden van de maximale snelheid met vijftig kilometer per uur. Prinsen was onderweg naar het culinaire evenement Parade des Patrons’ in restaurant Onder de Boompjes in Roermond en werd door de verkeerspolitie betrapt op te hard rijden. Nadat hij zijn rijbewijs had ingeleverd mocht Prinsen -als passagier- zijn weg vervolgen.

Reageer op dit artikel