nieuws

Traditioneel toiletpapier zonder huls

Horeca

Nieuw voor cafetaria’s en broodjeszaken is Compact Universal toiletpapier van Lotus Professional. Dit hulsloze toiletpapier op rol met 400 vel is een ideale oplossing voor kleinere toiletruimtes. De rollen passen op iedere gewone houder, zodat het niet nodig is om te investeren in een systeemdispenser. De nieuwe toiletrol heeft alle voordelen van de eveneens verkrijgbare […]

Nieuw voor cafetaria’s en broodjeszaken is Compact Universal toiletpapier van Lotus Professional. Dit hulsloze toiletpapier op rol met 400 vel is een ideale oplossing voor kleinere toiletruimtes. De rollen passen op iedere gewone houder, zodat het niet nodig is om te investeren in een systeemdispenser. De nieuwe toiletrol heeft alle voordelen van de eveneens verkrijgbare 1100 en 800 vel hulsloze toiletrollen Compact.

Nieuw voor cafetaria’s en broodjeszaken is Compact Universal toiletpapier van Lotus Professional. Dit hulsloze toiletpapier op rol met 400 vel is een ideale oplossing voor kleinere toiletruimtes. De rollen passen op iedere gewone houder, zodat het niet nodig is om te investeren in een systeemdispenser. De nieuwe toiletrol heeft alle voordelen van de eveneens verkrijgbare 1100 en 800 vel hulsloze toiletrollen Compact.

Door de compacte wikkeling is de rol met 400 vel even groot als de traditionele toiletrol met 200 vel. Het toilet blijft er verzorgd uitzien, omdat er geen afval meer is van rondslingerende hulzen.

Informatie: Lotus Profesional, Cuijk, tel. Klantenservice: 0-0800-LOTUSPRO (56887776) of www.lotusprofessional.nl.

Door de compacte wikkeling is de rol met 400 vel even groot als de traditionele toiletrol met 200 vel. Het toilet blijft er verzorgd uitzien, omdat er geen afval meer is van rondslingerende hulzen.

Informatie: Lotus Profesional, Cuijk, tel. Klantenservice: 0-0800-LOTUSPRO (56887776) of www.lotusprofessional.nl.

Reageer op dit artikel