nieuws

Verdachte moord op Alkmaarse portier aangehouden

Horeca

De politie van Alkmaar heeft dinsdag een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 28-jarige portier Mark Kerssens. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Alkmaar dinsdag bekendgemaakt. De portier werd op 6 juli op het Waagplein voor een café in deze plaats doodgeschoten.

Justitie wil niet ingaan op de identiteit van de verdachte. Wel wilde zij kwijt dat naast de aanhouding op twee locaties huiszoeking is verricht. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Kerssens werkte als horecaportier op het Alkmaarse Waagplein. Zondagavond 6 juli schoot een man met een bivakmuts hem neer. Twee dagen later overleed de portier aan zijn verwondingen. De dader wist te ontkomen, waarna de politie een groot onderzoek begon.

Justitie wil niet ingaan op de identiteit van de verdachte. Wel wilde zij kwijt dat naast de aanhouding op twee locaties huiszoeking is verricht. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Kerssens werkte als horecaportier op het Alkmaarse Waagplein. Zondagavond 6 juli schoot een man met een bivakmuts hem neer. Twee dagen later overleed de portier aan zijn verwondingen. De dader wist te ontkomen, waarna de politie een groot onderzoek begon.

Reageer op dit artikel