nieuws

Warme herfsttinten op tafel

Horeca

Met de nieuwe warme najaarstinten van Duni in het herfstassortiment Marona en Artland, brengen horecaondernemers weer de juiste sfeer op tafel in het (eet)café, hotel en restaurant. Marona is een typisch herfstdessin met kastanjes en bladeren. Artland is een trendy dessin in zachte najaarskleuren. Met de nieuwe warme najaarstinten van Duni in het herfstassortiment Marona […]

Met de nieuwe warme najaarstinten van Duni in het herfstassortiment Marona en Artland, brengen horecaondernemers weer de juiste sfeer op tafel in het (eet)café, hotel en restaurant. Marona is een typisch herfstdessin met kastanjes en bladeren. Artland is een trendy dessin in zachte najaarskleuren.

Met de nieuwe warme najaarstinten van Duni in het herfstassortiment Marona en Artland, brengen horecaondernemers weer de juiste sfeer op tafel in het (eet)café, hotel en restaurant. Marona is een typisch herfstdessin met kastanjes en bladeren. Artland is een trendy dessin in zachte najaarskleuren.

Van het dessin Terrano introduceert de leverancier dit najaar ook enkele nieuwe items. Vanaf deze maand is het item Tête a tête verkrijgbaar, de nieuwste trend op het gebied van de kale tafel. Handig, op rol en gemakkelijk af te scheuren door de geperforeerde randen.

Informatie: Duni Benelux, Breda, tel. (076) 543 23 45 of www.duni.com.

Van het dessin Terrano introduceert de leverancier dit najaar ook enkele nieuwe items. Vanaf deze maand is het item Tête a tête verkrijgbaar, de nieuwste trend op het gebied van de kale tafel. Handig, op rol en gemakkelijk af te scheuren door de geperforeerde randen.

Informatie: Duni Benelux, Breda, tel. (076) 543 23 45 of www.duni.com.

Reageer op dit artikel