nieuws

Wijnkennis bijspijkeren bij Vins d’Alsace

Horeca

Vins d’Alsace geeft horecaondernemers de mogelijkheid hun wijnkennis gratis bij te spijkeren. Het pr-bureau van de wijn uit de Alsace heeft drie cursusavonden op het programma staan in 13, 20 en 27 oktober in respectievelijk Zwijndrecht, Breukelen en Eindhoven. Vooral de combinatie Alsace en vis krijgt aandacht.

De avonden staan onder begeleiding van vinoloog in spe Freek de Boer. Hij houdt eerst een praatje en daarna mogen de deelnemers proeven. De avonden zijn van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden per e-mail op info@totpr.nl of fax: (010) 47 74 418.

De avonden staan onder begeleiding van vinoloog in spe Freek de Boer. Hij houdt eerst een praatje en daarna mogen de deelnemers proeven. De avonden zijn van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden per e-mail op info@totpr.nl of fax: (010) 47 74 418.

Reageer op dit artikel