Wind deed zijn oproep om streekproducten uit eigen land meer te gebruiken, als antwoord op de toenemende belangstelling in ons land voor de buitenlandse keuken. Wind: ‘Ik vind de diversiteit van de buitenlandse keuken fantastisch hoor, maar we moeten niet vergeten dat we fraaie culinaire producten hebben in ons land. Zelf ben ik verzot op De Wadden. Ze hebben prachtige producten. Ik ga helemaal voor waddenzout. Je ziet trouwens dat topjongens in de horeca steeds meer koken met Hollandse streekproducten.’
Wind deed zijn oproep om streekproducten uit eigen land meer te gebruiken, als antwoord op de toenemende belangstelling in ons land voor de buitenlandse keuken. Wind: ‘Ik vind de diversiteit van de buitenlandse keuken fantastisch hoor, maar we moeten niet vergeten dat we fraaie culinaire producten hebben in ons land. Zelf ben ik verzot op De Wadden. Ze hebben prachtige producten. Ik ga helemaal voor waddenzout. Je ziet trouwens dat topjongens in de horeca steeds meer koken met Hollandse streekproducten.’