Wild op de menukaart

Vanaf deze maand zijn de kant-en-klare wildproducten onder de merknaam Neven Food van Bieze weer verkrijgbaar tot eind van dit jaar. Naast de bestaande soorten hazenpeper en wildgoulash, zijn er drie nieuwkomers; konijnen(voor-) bouten, hazen (achter-) bouten in wildsaus en parelhoenfilet in portsaus. Bereid volgens authentieke recepturen met een ambachtelijk uiterlijk. Deze convenience wildproducten leveren

Vanaf deze maand zijn de kant-en-klare wildproducten onder de merknaam Neven Food van Bieze weer verkrijgbaar tot eind van dit jaar. Naast de bestaande soorten hazenpeper en wildgoulash, zijn er drie nieuwkomers; konijnen(voor-) bouten, hazen (achter-) bouten in wildsaus en parelhoenfilet in portsaus. Bereid volgens authentieke recepturen met een ambachtelijk uiterlijk. Deze convenience wildproducten leveren een flinke tijdbesparing op voor de kok. De wildproducten zijn ook geschikt om in een warm buffet te presenteren.

Vanaf deze maand zijn de kant-en-klare wildproducten onder de merknaam Neven Food van Bieze weer verkrijgbaar tot eind van dit jaar. Naast de bestaande soorten hazenpeper en wildgoulash, zijn er drie nieuwkomers; konijnen(voor-) bouten, hazen (achter-) bouten in wildsaus en parelhoenfilet in portsaus. Bereid volgens authentieke recepturen met een ambachtelijk uiterlijk. Deze convenience wildproducten leveren een flinke tijdbesparing op voor de kok. De wildproducten zijn ook geschikt om in een warm buffet te presenteren.

De konijnenbouten zijn verpakt per 14 stuks, hazenbouten per vier stuks en de parelhoenfilet per zes stuks. De wildgoulash en hazenpeper zijn verkrijgbaar in een 2,5 kilo verpakking.

Informatie: Bieze Foodservice, Nijkerk, tel. (033) 247 71 00.

De konijnenbouten zijn verpakt per 14 stuks, hazenbouten per vier stuks en de parelhoenfilet per zes stuks. De wildgoulash en hazenpeper zijn verkrijgbaar in een 2,5 kilo verpakking.

Informatie: Bieze Foodservice, Nijkerk, tel. (033) 247 71 00.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.