Deelnemers aan deze zogenaamde Sud Ouest Campagne zijn onder meer de leden van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, Les Patrons Cuisiniers, Jeunes Restaurateurs d’Europe en Relais du Centre. Ook de hotelschool van het ROC Amsterdam schenkt aandacht aan de wijnen. Bij hen is er een speciaal diner. Daarvoor zijn reeds vijfhonderd reserveringen binnen.
De aftrap van de campagne voor de wijnen uit Zuid-West Frankrijk vond plaats op 12 april in restaurant Les Trois Corbeaux op Chateau Gerlach, aan de vooravond van het tweedaagse evenement Limburgia Gastronomica. Chef de cuisine Dave Minten bereidde een viergangenmenu waarbij verschillende wijnen uit Sud-Ouest aan bod kwamen.
Deelnemers aan deze zogenaamde Sud Ouest Campagne zijn onder meer de leden van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, Les Patrons Cuisiniers, Jeunes Restaurateurs d’Europe en Relais du Centre. Ook de hotelschool van het ROC Amsterdam schenkt aandacht aan de wijnen. Bij hen is er een speciaal diner. Daarvoor zijn reeds vijfhonderd reserveringen binnen.
De aftrap van de campagne voor de wijnen uit Zuid-West Frankrijk vond plaats op 12 april in restaurant Les Trois Corbeaux op Chateau Gerlach, aan de vooravond van het tweedaagse evenement Limburgia Gastronomica. Chef de cuisine Dave Minten bereidde een viergangenmenu waarbij verschillende wijnen uit Sud-Ouest aan bod kwamen.