nieuws

Aanhouding brand Hotel de l’Empereur in Maastricht

Horeca

Een 41-jarige man uit Helmond is door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand in het Best Western Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht. Daar woedde afgelopen nacht een brand in de kelder van de nieuwbouw van het hotel.

Agenten zagen kort na de brand dat de man zich verdacht ophield rond het hotelbedrijf. Bij de brand ontstond een flinke rookontwikkeling, waardoor twaalf gasten van het viersterrenhotel moesten worden geëvacueerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Agenten zagen kort na de brand dat de man zich verdacht ophield rond het hotelbedrijf. Bij de brand ontstond een flinke rookontwikkeling, waardoor twaalf gasten van het viersterrenhotel moesten worden geëvacueerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Reageer op dit artikel