nieuws

Aftrap Horecava 2005 week later

Horeca

De start van de Horecava 2005 begint niet zoals gebruikelijk op de eerste werkdag van het nieuwe jaar maar op de tweede, maandag 10 januari 2005. Dat meldde beursmanager Susanne Goossens desgevraagd.

De reden waarom de beursorganisatie afziet van de eerste maandag is omdat de aftrap van de Horecava 2005 dan te kort op de jaarwisseling zit. 3 Januari is voor veel standhouders en beursbezoekers niet wenselijk, 10 januari komt ze beter uit. ‘Deze verschuiving is genomen op basis van de jaarlijkse enquête die we houden onder standhouders en beursbezoekers’, verwoordt Goossens de keuze. Wat de gevolgen zijn voor de BBB en EFFF, die normaliter twee weken na de Horecava starten, zijn nog niet bekend.

De reden waarom de beursorganisatie afziet van de eerste maandag is omdat de aftrap van de Horecava 2005 dan te kort op de jaarwisseling zit. 3 Januari is voor veel standhouders en beursbezoekers niet wenselijk, 10 januari komt ze beter uit. ‘Deze verschuiving is genomen op basis van de jaarlijkse enquête die we houden onder standhouders en beursbezoekers’, verwoordt Goossens de keuze. Wat de gevolgen zijn voor de BBB en EFFF, die normaliter twee weken na de Horecava starten, zijn nog niet bekend.

Reageer op dit artikel