nieuws

Brand in Best Western Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht

Horeca

Afgelopen nacht heeft brand gewoed in een aanbouwgedeelte van het Best Western Grand Hotel de l’Empereur aan de stationstraat in Maastricht. Twaalf gasten van het viersterrenhotel moesten worden geëvacueerd, omdat rook het hotelpand binnendrong. Er deden zich geen ongelukken voor.

De brand in het hotel, gelegen tegen over het treinstation, begon in het keldergedeelte van de nieuwbouw en zorgde voor een flinke rookontwikkeling. Het vuur was snel onder controle. De brandweer sluit vooralsnog brandstichting niet uit.

De brand in het hotel, gelegen tegen over het treinstation, begon in het keldergedeelte van de nieuwbouw en zorgde voor een flinke rookontwikkeling. Het vuur was snel onder controle. De brandweer sluit vooralsnog brandstichting niet uit.

Reageer op dit artikel