nieuws

Cohen opent veteranencafé in Amsterdam

Horeca

Ook Amsterdam heeft zijn veteranencafé, een kroeg waarin oud-militairen met collega oud-strijders onder het genot van een drankje sterke verhalen kunnen uitwisselen over vroeger. Ons land telde tot nog twee dergelijke cafés, één in Delft en één in Hilversum.

Burgemeester Job Cohen verrichte begin deze week de officiële opening in café Karpershoek in Amsterdam. In het horecabedrijf kunnen oorlogsveteranen twee keer per maand herinneringen ophalen aan hun tijd in de Tweede Wereldoorlog, Indië, Korea en Nieuw-Guinea.

Burgemeester Job Cohen verrichte begin deze week de officiële opening in café Karpershoek in Amsterdam. In het horecabedrijf kunnen oorlogsveteranen twee keer per maand herinneringen ophalen aan hun tijd in de Tweede Wereldoorlog, Indië, Korea en Nieuw-Guinea.

Reageer op dit artikel