nieuws

Dance & dinerparty invited (by Tiësto) stopt

Horeca

Stoppen op het hoogtepunt. Dat geldt voor de dance & dinerparty Invited. Deze exclusieve avond met ’s werelds beste dj, Tiësto, beleeft 29 januari de laatste editie. Vanaf vorig jaar februari zijn er zes Invited-party’s gehouden, meestal in het Amsterdamse Panama.

Tiësto (Tijs Verwest) nodigt telkens een wereldvermaarde dj uit om te draaien. De Bredanaar zelf sluit de avond dan af voor een select en intiem gezelschap, dat op een privéfeestje lijkt. Dat vooraf ook kon genieten van een speciaal diner. Organisator Marvin Kocx (ook disco-eigenaar) kijkt uit naar de laatste party, de zogeheten Gold Edition. ‘Voor de tweede keer vindt het plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam. Een imposante locatie. Tiësto heeft dit keer de gerespecteerde Pete Tong uitgenodigd.’ Daarnaast zullen in een bijbehorende hal ook twee nationale topdj’s gaan draaien, op www.invited.nl wordt binnenkort bekend gemaakt wie dat zijn.

Tiësto (Tijs Verwest) nodigt telkens een wereldvermaarde dj uit om te draaien. De Bredanaar zelf sluit de avond dan af voor een select en intiem gezelschap, dat op een privéfeestje lijkt. Dat vooraf ook kon genieten van een speciaal diner. Organisator Marvin Kocx (ook disco-eigenaar) kijkt uit naar de laatste party, de zogeheten Gold Edition. ‘Voor de tweede keer vindt het plaats in de Cruise Terminal in Rotterdam. Een imposante locatie. Tiësto heeft dit keer de gerespecteerde Pete Tong uitgenodigd.’ Daarnaast zullen in een bijbehorende hal ook twee nationale topdj’s gaan draaien, op www.invited.nl wordt binnenkort bekend gemaakt wie dat zijn.

Reageer op dit artikel