nieuws

Délifrance zoekt broodjesmakers voor wedstrijd

Horeca

Na twee recente Belgische zeges, een overwinning voor Zweden en een triomf voor Portugal wordt het hoog tijd voor een Nederlandse winnaar bij de Internationale Sandwichwedstrijd van Délifrance. De broodjeszaak Délifrance organiseert voor de vijfde maal dit evenement, waarbij de beste van Nederland mag meestrijden in de grote internationale finale, begin volgend jaar in Frankrijk.

Bedenk een origineel en smakelijk belegd broodje dat aan de ene kant gastronomisch is en aan de andere kant snel en makkelijk te bereiden is, zo luidt de oproep aan ondernemers. Voorwaarde voor deelname is wel dat er gewerkt moet worden met een broodje uit het assortiment van Délifrance.

Tot eind juni kunnen geïnteresseerden het recept van hun zelf bedachte sandwich insturen, waarna de nationale finale plaatsvindt ergens in het najaar. Het beste broodje van ons land doet maandag 24 januari 2005 mee tijdens de internationale finale op de Sirha beurs in het Franse Lyon. De winnaar van de Internationale Sandwichwedstrijd krijgt een geheel verzorgd weekend voor twee personen aangeboden in de Franse badplaats Saint Tropez.

Bedenk een origineel en smakelijk belegd broodje dat aan de ene kant gastronomisch is en aan de andere kant snel en makkelijk te bereiden is, zo luidt de oproep aan ondernemers. Voorwaarde voor deelname is wel dat er gewerkt moet worden met een broodje uit het assortiment van Délifrance.

Tot eind juni kunnen geïnteresseerden het recept van hun zelf bedachte sandwich insturen, waarna de nationale finale plaatsvindt ergens in het najaar. Het beste broodje van ons land doet maandag 24 januari 2005 mee tijdens de internationale finale op de Sirha beurs in het Franse Lyon. De winnaar van de Internationale Sandwichwedstrijd krijgt een geheel verzorgd weekend voor twee personen aangeboden in de Franse badplaats Saint Tropez.

Reageer op dit artikel