nieuws

Discothekenwedstrijd een week vervroegd

Horeca

De bekendmaking van de populairste discotheek van ons land is vervroegd naar maandag 8 maart. De vakwedstrijd om de landelijke discotitel, waaraan ook provincieprijzen zijn gekoppeld, stond in eerste instantie een week later gepland. Maar de organisatie zag een internationale discothekenbeurs in Italië over het hoofd.

Op 15 maart vindt in de Italiaanse badplaats Rimini de grootste discothekenbeurs van de wereld plaats, waaraan ook menig discothekenstudiereis is gekoppeld. Dit evenement valt samen met de discowedstrijd in ons land. Daarom heeft de organisatie van de Populairste Discotheek van Nederland besloten de vakwedstrijd te verplaatsen naar 8 maart.

Op 15 maart vindt in de Italiaanse badplaats Rimini de grootste discothekenbeurs van de wereld plaats, waaraan ook menig discothekenstudiereis is gekoppeld. Dit evenement valt samen met de discowedstrijd in ons land. Daarom heeft de organisatie van de Populairste Discotheek van Nederland besloten de vakwedstrijd te verplaatsen naar 8 maart.

Reageer op dit artikel