nieuws

Dj’s in actie voor slachtoffers aardbeving Iran

Horeca

In de Hemkade in Zaandam vindt op 7 februari een speciaal benefietfeest plaats, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de slachtoffers van de aardbeving in Iran. Diverse bekende en minder bekende dj’s hebben hun medewerking toegezegd, meldde mede-organisator het Nederlandse Rode Kruis donderdag.

Initiatiefnemer voor het evenement is Didaniha Entertainment, organisator van Iraanse culturele evenementen. Onder anderen dj’s Jose, G. Spott, Stephen (Lexion), Marcel en Ferry Nice (Escape) dragen een steentje bij. Het feest duurt van 23.00 tot 06.00 uur en een kaartje kost 12,50.

Bam werd op tweede kerstdag getroffen door een aardbeving die aan zeker 41.000 mensen het leven kostte. Tienduizenden raakten gewond en honderdduizenden slachtoffers hebben geen dak meer boven hun hoofd.

Initiatiefnemer voor het evenement is Didaniha Entertainment, organisator van Iraanse culturele evenementen. Onder anderen dj’s Jose, G. Spott, Stephen (Lexion), Marcel en Ferry Nice (Escape) dragen een steentje bij. Het feest duurt van 23.00 tot 06.00 uur en een kaartje kost 12,50.

Bam werd op tweede kerstdag getroffen door een aardbeving die aan zeker 41.000 mensen het leven kostte. Tienduizenden raakten gewond en honderdduizenden slachtoffers hebben geen dak meer boven hun hoofd.

Reageer op dit artikel