nieuws

Duo van De Veranda wint convenience kookwedstrijd

Horeca

De convenience kookwedstrijd om het Gouden Horeca Entree Bestek is gewonnen door Ron Dijkstra en Remco Collee. Het duo van restaurant De Veranda in Amsterdam kookte het best een 3-gangenmenu met gemaksproducten.

Op de tweede plaats eindigden Sten Vink (Hoge Heerlyckheid in Ermelo) en Albert van de Kamp (Residence Victoria in Hoenderlo). Derde werden Kevin Geyssens en Jeroen Pijpstra van het ROC in Amsterdam.

De jury lette bij het gebruik van de convenience producten er vooral op dat er sprake was van tijd- en kostenbesparing. Verder was de smaak, de portionering, de bereidingstechniek en de presentatie van belang.

Op de tweede plaats eindigden Sten Vink (Hoge Heerlyckheid in Ermelo) en Albert van de Kamp (Residence Victoria in Hoenderlo). Derde werden Kevin Geyssens en Jeroen Pijpstra van het ROC in Amsterdam.

De jury lette bij het gebruik van de convenience producten er vooral op dat er sprake was van tijd- en kostenbesparing. Verder was de smaak, de portionering, de bereidingstechniek en de presentatie van belang.

Reageer op dit artikel