nieuws

Euro-Toques hekelt artikel Algemeen Dagblad

Horeca

De restaurantorganisatie Euro-Toques is niet te spreken over een artikel in het Algemeen Dagblad. De krant meldde donderdag 22 januari dat tv-kok Pierre Wind de eerste smaakles op scholen in ons land heeft gegeven. Dit is Euro-Toques in het verkeerde keelgat geschoten. ‘Het is onbegrijpelijk dat een landelijk dagblad dit meldt’, aldus Bram Loman van Euro-Toques.

Het steekt Loman dat Wind met de publiciteit aan de haal gaat, terwijl Euro-Toques al geruime tijd smaaklessen geeft. Al vindt Loman dat Wind niets valt te verwijten. Loman: ‘Al meer dan tien jaar geven wij belangeloos lessen op regionale scholen. Hoe kan het Algemeen Dagblad dan melden dat op basisschool de Zonnehoek in Rotterdam de allereerste smaakles van Nederland werd gegeven? Ik heb daarom een brief naar AD geschreven om de betreffende journalist te wijzen op onze smaaklessen.’

Euro Toques is een Europese organisatie van professionele koks die volgens eigen zeggen vechten om te werken met eerlijke, betrouwbare en smaakvolle producten.

Het steekt Loman dat Wind met de publiciteit aan de haal gaat, terwijl Euro-Toques al geruime tijd smaaklessen geeft. Al vindt Loman dat Wind niets valt te verwijten. Loman: ‘Al meer dan tien jaar geven wij belangeloos lessen op regionale scholen. Hoe kan het Algemeen Dagblad dan melden dat op basisschool de Zonnehoek in Rotterdam de allereerste smaakles van Nederland werd gegeven? Ik heb daarom een brief naar AD geschreven om de betreffende journalist te wijzen op onze smaaklessen.’

Euro Toques is een Europese organisatie van professionele koks die volgens eigen zeggen vechten om te werken met eerlijke, betrouwbare en smaakvolle producten.

Reageer op dit artikel