nieuws

Euro Toques-restaurant van het Jaar in Overijssel

Horeca

Restaurant De Lutt in het Overijsselse De Lutte is tijdens de EFFF op 28 januari 2004 uitgeroepen tot ‘Euro Toques Restaurant van het Jaar 2003.’ Eigenaar Jan Meijerink ontving op de stand van Euro Toques de bijbehorende prijzen zoals een wisseltrofee; een bestekcassette (beschikbaar gesteld door van Kempen & Begeer); een bij ISPC te besteden (geld) tegoed en verder volgt er nog een reportage in Saisonnier.

Het uitdragen van het lidmaatschap van Euro Toques in het bedrijf is het uitgangspunt van de beoordeling. De winnaar kan de prijs bijvoorbeeld benutten om meer naamsbekendheid te verwerven in zijn regio, zo laat oud-winnaar Rob Franken van restaurant Chez-An in Noordwijk aan Zee weten.

Het uitdragen van het lidmaatschap van Euro Toques in het bedrijf is het uitgangspunt van de beoordeling. De winnaar kan de prijs bijvoorbeeld benutten om meer naamsbekendheid te verwerven in zijn regio, zo laat oud-winnaar Rob Franken van restaurant Chez-An in Noordwijk aan Zee weten.

Reageer op dit artikel