nieuws

Golden Tulip opent trendy transparant hotel

Horeca

Het nieuwe hotel, Golden Tulip Amsterdam Art, opent op 26 februari 2004 haar deuren. Het gaat hier om een trendy transparant hotel met zestig tweepersoonskamers en negen vergaderzalen. Het hotel richt zich zowel op de zakelijke gast, die vooral doordeweeks gebruik maakt van de accommodatie, als op de recreatieve gast, die de stad Amsterdam bezoekt en graag wil vertoeven in de sfeervolle en artistieke ambiance die Golden Tulip Amsterdam Art binnenkort te bieden heeft.

Het viersterren Golden Tulip Amsterdam Art ligt aan de Spaarndammer-dijk in Amsterdam Westerpark, naast het in 2001 geopende driesterren Tulip Inn Amsterdam Art. De gloednieuwe hotelkamers zijn zodanig ingericht, dat comfort en design hand in hand gaan.

Zo zijn de kamers voorzien van paarse lounge banken, heeft de badkamer glazen wanden, hangt er een muurbrede spiegel tegenover het tweepersoonsbed en zijn ook de ramen kunstig gevormd. Het hotel biedt drie verschillende kamertypes; veertig ‘Large’ kamers, zeventien ‘Extra Large’ kamers, en drie ‘Suites’, waarvan een bruidssuite met tweepersoonsjacuzzi en twee executive suites. Daarnaast beschikt het hotel over een uitgebreid fitness centrum, restaurant The Gallery, een bruin café en negen airconditioned vergaderzalen (variërend van 14 m2 tot 120 m2).

Design is ook het kernwoord voor de openbare ruimte van het hotel, waar het element glas en de kleuren paars en rood domineren. Zo is er een trendy uitziende mobiele informatiebalie, bekleed met dieprood velours, die wordt ingezet bij party’s, grote bijeenkomsten en vergaderingen. In de overwegend zwarte vloerbedekking van de ‘Glass Meeting Room’ zijn opvallende rode rozen geweven.

‘Dit jaar staat Amsterdam in het teken van architectuur en design. Een betere ambiance om de deuren van ons Golden Tulip Amsterdam Art te openen kan je je bijna niet wensen. Wij zijn blij met dit toepasselijke thema en verwachten veel extra toeloop van in kunst, cultuur, architectuur en design geïnteresseerde hotelgasten’, aldus Claire Groeneveld, General Manager van zowel Golden Tulip Amsterdam Art als het naastgelegen Tulip Inn hotel.

Het viersterren Golden Tulip Amsterdam Art ligt aan de Spaarndammer-dijk in Amsterdam Westerpark, naast het in 2001 geopende driesterren Tulip Inn Amsterdam Art. De gloednieuwe hotelkamers zijn zodanig ingericht, dat comfort en design hand in hand gaan.

Zo zijn de kamers voorzien van paarse lounge banken, heeft de badkamer glazen wanden, hangt er een muurbrede spiegel tegenover het tweepersoonsbed en zijn ook de ramen kunstig gevormd. Het hotel biedt drie verschillende kamertypes; veertig ‘Large’ kamers, zeventien ‘Extra Large’ kamers, en drie ‘Suites’, waarvan een bruidssuite met tweepersoonsjacuzzi en twee executive suites. Daarnaast beschikt het hotel over een uitgebreid fitness centrum, restaurant The Gallery, een bruin café en negen airconditioned vergaderzalen (variërend van 14 m2 tot 120 m2).

Design is ook het kernwoord voor de openbare ruimte van het hotel, waar het element glas en de kleuren paars en rood domineren. Zo is er een trendy uitziende mobiele informatiebalie, bekleed met dieprood velours, die wordt ingezet bij party’s, grote bijeenkomsten en vergaderingen. In de overwegend zwarte vloerbedekking van de ‘Glass Meeting Room’ zijn opvallende rode rozen geweven.

‘Dit jaar staat Amsterdam in het teken van architectuur en design. Een betere ambiance om de deuren van ons Golden Tulip Amsterdam Art te openen kan je je bijna niet wensen. Wij zijn blij met dit toepasselijke thema en verwachten veel extra toeloop van in kunst, cultuur, architectuur en design geïnteresseerde hotelgasten’, aldus Claire Groeneveld, General Manager van zowel Golden Tulip Amsterdam Art als het naastgelegen Tulip Inn hotel.

Reageer op dit artikel