nieuws

Horecava Innovation Award geen zekerheid voor succes

Horeca

Dat het winnen van de Horecava Innovation Award een zekerheid vorm voor het slagen van het product, behoort tot het rijk der fabelen. Dat is de conclusie van The Chippery, winnaar van de felbegeerde Award op de Horecava van 2003.

‘Na de Horecava 2003 liep het storm met reacties. Maar de investering van € 50.000,- is blijkbaar te hoog voor franchisehouders’, meldt Wessel Wessels van Wessels Horeca Onderneming in Naarden, de exploitant van het concept, in Misset Horeca. The Chippery is een mini-chipsfabriekje met verkoopcounter op een oppervlakte van 20 m2. De chips worden vers onder het oog van bezoekers gemaakt. Maar de expansie van het concept komt maar niet van de grond. De teller staat nog steeds op een: attractiepark Six Flags in Biddinghuizen.

De economische tegenwind heeft The Chippery volgens Wessels klein gehouden. ‘De concerns haakten massaal af toen het economisch bergafwaarts ging. Als licentiehouder zijn we te klein om The Chippery zelf in het land neer te zetten. Over twee jaar is het slechte economische tij vast gekeerd. Ondertussen blijven we op zoek naar sterke partners voor het chipsconcept.’

‘Na de Horecava 2003 liep het storm met reacties. Maar de investering van € 50.000,- is blijkbaar te hoog voor franchisehouders’, meldt Wessel Wessels van Wessels Horeca Onderneming in Naarden, de exploitant van het concept, in Misset Horeca. The Chippery is een mini-chipsfabriekje met verkoopcounter op een oppervlakte van 20 m2. De chips worden vers onder het oog van bezoekers gemaakt. Maar de expansie van het concept komt maar niet van de grond. De teller staat nog steeds op een: attractiepark Six Flags in Biddinghuizen.

De economische tegenwind heeft The Chippery volgens Wessels klein gehouden. ‘De concerns haakten massaal af toen het economisch bergafwaarts ging. Als licentiehouder zijn we te klein om The Chippery zelf in het land neer te zetten. Over twee jaar is het slechte economische tij vast gekeerd. Ondertussen blijven we op zoek naar sterke partners voor het chipsconcept.’

Reageer op dit artikel