nieuws

Hotelman Paul Elsinger naar NCC

Horeca

Paul Elsinger is sinds kort de nieuwe algemeen directeur van het Nederlands Congres Centrum (NCC) in Den Haag. Elsinger was in het verleden met verschillende functies actief in de hotelbranche.

Elsinger beschikt over de nodige ervaring in het starten van bedrijven en begeleiding van veranderingsprocessen. Tevens was hij verantwoordelijk voor vele bouwprocessen van verschillende hotels. Zoals het Renaissance Hotel, Sofitel Amsterdam en Hotel Mercure in Den Haag. Daarnaast werkte Elsinger als directeur bij het Leeuwenhorst Congres Centrum in Noordwijkerhout.

Elsinger op de website van NCC: ‘We willen het NCC beter geschikt maken voor bijeenkomsten van grote internationale organisaties. Maar daar blijft het niet bij: we gaan straks ook een rol spelen in de ontwikkeling van de directe omgeving. Uiteraard blijft onze core-business het organiseren van prestigieuze congressen, evenementen en voorstellingen waarbij kwaliteit van dienstverlening centraal staat.’

Elsinger beschikt over de nodige ervaring in het starten van bedrijven en begeleiding van veranderingsprocessen. Tevens was hij verantwoordelijk voor vele bouwprocessen van verschillende hotels. Zoals het Renaissance Hotel, Sofitel Amsterdam en Hotel Mercure in Den Haag. Daarnaast werkte Elsinger als directeur bij het Leeuwenhorst Congres Centrum in Noordwijkerhout.

Elsinger op de website van NCC: ‘We willen het NCC beter geschikt maken voor bijeenkomsten van grote internationale organisaties. Maar daar blijft het niet bij: we gaan straks ook een rol spelen in de ontwikkeling van de directe omgeving. Uiteraard blijft onze core-business het organiseren van prestigieuze congressen, evenementen en voorstellingen waarbij kwaliteit van dienstverlening centraal staat.’

Reageer op dit artikel