nieuws

Ideologie beloond met Columbus Trofee

Horeca

Hij begon vier jaar geleden ‘uit ideologische overweging’, startte zijn ondernemersgeluk in Brazilie en sleepte maandagmiddag de Columbus Trofee in de wacht. Doorzetter Paul Vaessen van Yagua Europe BV uit Venlo over zijn gezonde dranken voor mensen met een actieve levensstijl.

‘Ik werkte bij een sportdrankenboer en wilde iets doen zonder suikers. Puur uit ideologische overweging. Ben toen zes weken in Brazilie geweest om kennis en inspiratie op te doen over vruchten uit het Amazone-gebied. Nu, vier jaar later, leveren we honderd procent natuurlijke sappen. We mikken met ons product op de dertigplusser met een actieve levensstijl. Onze dranken passen cateringbedrijven, trendy horecazaken en sportcentra. Het gezondheidsaspect wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Deze prijs is daarvan een voorbeeld.’

De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor startende horecaleveranciers die op geheel eigen wijze succesvol zijn. De prijs, waaraan een cheque van 2.500,- is gekoppeld, werd voor het eerst uitgereikt tijdens de openingsceremonie van de BBB en EFFF.

‘Ik werkte bij een sportdrankenboer en wilde iets doen zonder suikers. Puur uit ideologische overweging. Ben toen zes weken in Brazilie geweest om kennis en inspiratie op te doen over vruchten uit het Amazone-gebied. Nu, vier jaar later, leveren we honderd procent natuurlijke sappen. We mikken met ons product op de dertigplusser met een actieve levensstijl. Onze dranken passen cateringbedrijven, trendy horecazaken en sportcentra. Het gezondheidsaspect wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Deze prijs is daarvan een voorbeeld.’

De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor startende horecaleveranciers die op geheel eigen wijze succesvol zijn. De prijs, waaraan een cheque van 2.500,- is gekoppeld, werd voor het eerst uitgereikt tijdens de openingsceremonie van de BBB en EFFF.

Reageer op dit artikel