nieuws

Internationale vacaturesite voor horeca gelanceerd

Horeca

Caterer.com, de Britse banensite voor de horeca, heeft er sinds donderdag 22 januari een internationale poot bij onder de naam Catererinternational.com. Via de website www.catererinternational.com kunnen werkgevers en –nemers in de horeca rond speuren in een databank vol internationale horecavacatures.

De internationale vacaturebank bevat een gevarieerd aanbod van honderden horecabanen in diverse branches en op verschillende locaties. Zo zoekt Catererinternational.com op de introductiedag een ‘Banquet Conference & Events Manager’ voor een vijfsterrenhotel in Afrika en worden actieve horecapersonen verzocht te reageren op een vacature bij een hotelbedrijf op een tropisch eiland in het Caribische gebied. Ook is het mogelijk om met een eenvoudige registratie een ‘job alert’ aan te vragen. Geïnteresseerden ontvangen na het aanmaken van een vacatureprofiel snel en gratis hun droombaan in de mailbox.

Catererinternational.com is onderdeel van Reed Business Information, waaronder ook de Nederlandse vakmedia Zibb.nl/horeca, Misset Horeca, Horeca Journal, Catering Magazine, Snackkoerier en FZ vallen.

De internationale vacaturebank bevat een gevarieerd aanbod van honderden horecabanen in diverse branches en op verschillende locaties. Zo zoekt Catererinternational.com op de introductiedag een ‘Banquet Conference & Events Manager’ voor een vijfsterrenhotel in Afrika en worden actieve horecapersonen verzocht te reageren op een vacature bij een hotelbedrijf op een tropisch eiland in het Caribische gebied. Ook is het mogelijk om met een eenvoudige registratie een ‘job alert’ aan te vragen. Geïnteresseerden ontvangen na het aanmaken van een vacatureprofiel snel en gratis hun droombaan in de mailbox.

Catererinternational.com is onderdeel van Reed Business Information, waaronder ook de Nederlandse vakmedia Zibb.nl/horeca, Misset Horeca, Horeca Journal, Catering Magazine, Snackkoerier en FZ vallen.

Reageer op dit artikel