nieuws

Leerlingkok wint ‘Rubbens Young Chef of the Year

Horeca

Maak een gerecht van kalfsvlees met daarin orgaanvlees verwerkt. Dat was de opdracht voor de jonge deelnemers aan de ‘Rubbens Young Chef of Year.’ Deze kookcompetitie op de EFFF op 28 januari 2004 is gewonnen door Peter Kuyper (links op de foto).

Hij is werkzaam als vierjaars leerling bij restaurant Chez-An in Noordwijk aan Zee. Een jury met onder meer topkok (in ruste) John Fagel beoordeelde de vier finalisten. Er waren vier kandidaten die hun kookkunsten vertoonden in de stand op de EFFF. De winnaar mag vier weken stage gaan lopen bij een sterrenbedrijf in Frankrijk.

Hij is werkzaam als vierjaars leerling bij restaurant Chez-An in Noordwijk aan Zee. Een jury met onder meer topkok (in ruste) John Fagel beoordeelde de vier finalisten. Er waren vier kandidaten die hun kookkunsten vertoonden in de stand op de EFFF. De winnaar mag vier weken stage gaan lopen bij een sterrenbedrijf in Frankrijk.

Reageer op dit artikel