nieuws

Marakesh Express lekkerste horecabroodje op Horecava

Horeca

Voor de tweede achtereen volgende maal heeft De Beyenkorf in Den Haag het lekkerste broodje afgeleverd in de categorie Horeca bij de gelijknamige wedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland. Verantwoordelijk voor de Haagse zege was Rachid Ahajgoune met zijn Marakesh Express.

Zijn broodje ging bij de vakwedstrijd op de openingsdag van de Horecava als een sneltrein. Met grote voorsprong won de Marakesh Express, een pitabroodje gevuld met Marokkaans gekruid kippendijvlees met Noord-Afrikaanse smaak. Tweede werd Andrew Tros van Lunchroom Petitfour uit Venlo. Derde werd Sandra van Doorn van Lunchroom Het hof van Eten, eveneens uit Den Haag.
Juryvoorzitter Joop Braakhekke was laaiend enthousiast over de deelnemers, al vond hij de broodjes veelal ietwat te zoet. Pas daar mee op, waarschuwde de kookgek de deelnemers. Het niveau van de deelnemers was volgens de vakjury erg hoog en sterk toegenomen de afgelopen tien jaar.

Zijn broodje ging bij de vakwedstrijd op de openingsdag van de Horecava als een sneltrein. Met grote voorsprong won de Marakesh Express, een pitabroodje gevuld met Marokkaans gekruid kippendijvlees met Noord-Afrikaanse smaak. Tweede werd Andrew Tros van Lunchroom Petitfour uit Venlo. Derde werd Sandra van Doorn van Lunchroom Het hof van Eten, eveneens uit Den Haag.
Juryvoorzitter Joop Braakhekke was laaiend enthousiast over de deelnemers, al vond hij de broodjes veelal ietwat te zoet. Pas daar mee op, waarschuwde de kookgek de deelnemers. Het niveau van de deelnemers was volgens de vakjury erg hoog en sterk toegenomen de afgelopen tien jaar.

Reageer op dit artikel