nieuws

Mediterrane pesto’s en tapenades

Horeca

King Cuisine voegde aan haar assortiment Mediterrane specialiteiten een range van negen verse pesto’s en tapenades toe. Allen verpakt per 400 gram in een ronde transparante kuip. Het assortiment pesto’s bestaat uit de klassiekers verse groene en rode pesto. De tapenades bestaan uit de bekende olijven tapenades van groene en zwarte olijven, aangevuld met Toscaanse […]

King Cuisine voegde aan haar assortiment Mediterrane specialiteiten een range van negen verse pesto’s en tapenades toe. Allen verpakt per 400 gram in een ronde transparante kuip. Het assortiment pesto’s bestaat uit de klassiekers verse groene en rode pesto. De tapenades bestaan uit de bekende olijven tapenades van groene en zwarte olijven, aangevuld met Toscaanse tapenade. Deze is gemaakt op basis van een mix van groene en zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

Verder zijn er tomaten tapenades verkrijgbaar, maar ook de steeds meer populair wordende onconventionele tapenades op basis van paddestoelen, feta met geroosterde paprika en tonijn. Op de deksel van de verpakking staan tips met diverse originele toepassingsmogelijkheden.

Informatie: King Cuisine, Udenhout, tel. (013) 511 75 75 of info@kingcuisine.nl

King Cuisine voegde aan haar assortiment Mediterrane specialiteiten een range van negen verse pesto’s en tapenades toe. Allen verpakt per 400 gram in een ronde transparante kuip. Het assortiment pesto’s bestaat uit de klassiekers verse groene en rode pesto. De tapenades bestaan uit de bekende olijven tapenades van groene en zwarte olijven, aangevuld met Toscaanse tapenade. Deze is gemaakt op basis van een mix van groene en zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

Verder zijn er tomaten tapenades verkrijgbaar, maar ook de steeds meer populair wordende onconventionele tapenades op basis van paddestoelen, feta met geroosterde paprika en tonijn. Op de deksel van de verpakking staan tips met diverse originele toepassingsmogelijkheden.

Informatie: King Cuisine, Udenhout, tel. (013) 511 75 75 of info@kingcuisine.nl

Reageer op dit artikel