nieuws

Meer dan 50.000 bezoekers op de Horecava 2004

Horeca

De Horecava heeft naar verwachting gepresenteerd. Dat concluderen Suzanna Goossens en Anita Kanters namens de beursorganisatie. Een paar uur voor sluitingstijd op de laatste beursdag verwachtte de organisatie tussen de 50.000 en 55.000 bezoekers.

‘En dat is weliswaar zo’n tien procent minder dan de vorige ‘grote beurs’ in 2002, maar logisch gezien de economische situatie’, aldus Goossens. ‘Uit de eerste cijfers van onze enquête blijkt we ongeveer 23.000 horecabedrijven over de vloer hebben gehad. En dat is volgens verwachting.

Naast tevreden bezoekers is voor Goossens de HorecavArena een van de hoogtepunten van de Horecava 2004. ‘Het toverwoord beleving was duidelijk aanwezig in de arena. De bezoekers en deelnemers zijn positief gestemd’. Maar of het debuut van de HorecavArena opvolging krijgt, kon de beursmanager niet vertellen.

Het uitnodigingsbeleid blijft voor de beursorganisatie een verbeterpunt. Ook bestaat de kans dat bezoekers zich volgend jaar via het Internet een toegangskaart kunnen bestellen.

‘En dat is weliswaar zo’n tien procent minder dan de vorige ‘grote beurs’ in 2002, maar logisch gezien de economische situatie’, aldus Goossens. ‘Uit de eerste cijfers van onze enquête blijkt we ongeveer 23.000 horecabedrijven over de vloer hebben gehad. En dat is volgens verwachting.

Naast tevreden bezoekers is voor Goossens de HorecavArena een van de hoogtepunten van de Horecava 2004. ‘Het toverwoord beleving was duidelijk aanwezig in de arena. De bezoekers en deelnemers zijn positief gestemd’. Maar of het debuut van de HorecavArena opvolging krijgt, kon de beursmanager niet vertellen.

Het uitnodigingsbeleid blijft voor de beursorganisatie een verbeterpunt. Ook bestaat de kans dat bezoekers zich volgend jaar via het Internet een toegangskaart kunnen bestellen.

Reageer op dit artikel