nieuws

Mertens: ‘Eigenlijk geloofde ik het niet

Horeca

Het was een bijzondere dag toen op 10 april 2003 in een bijzondere ambiance werd bekendgemaakt door bijzondere mensen dat ik de winnaar was geworden in de categorie instellingscatering. Eigenlijk geloofde ik het niet, want waarom ik? Na het officiële gedeelte kwam onder het genot van een hapje en een drankje eigenlijk pas het gelukzalige gevoel dat er iets was gebeurd met het team waaraan ik leiding geef. Of anders gezegd: zulke prestatie kun je alleen neerzetten met een gemotiveerd team.

Toen ik tegen middernacht in mijn auto naar huis toe reed, nam ik contact op met het thuisfront. Mijn oudste dochter Jentel zei spontaan dat ze een hele groot glas bier had klaargezet voor de winnaar! Opnieuw won ik dus een prijs (en een lekkere).

Na alle publicaties in de vakbladen en lokale kranten keerde ik weer snel terug naar de orde van de dag. Doorgaan met dat waarmee je bezig bent. Proberen om van een voedingsdienst een dynamisch bedrijf te maken.

Inmiddels werken we met een aantal mensen uit het land aan het ontwikkelen van een visie op voeding binnen de zorginstellingen en ben ik in de gelukkige omstandigheid dat mijn uitvinding van tien jaar geleden werkelijkheid gaat worden. De ontwikkeling van een nieuwe machine voor de catering, gaat wereldwijd in productie. Een machine die genomineerd is als een van de meest innovatieve uitvindingen op catering gebied. Houd Catering Magazine maar in de gaten.

Gelukkiger kan een mens toch bijna niet zijn……………….

Stan Mertens

Reageer op dit artikel