nieuws

Neergang Vossius hét horecamoment van 2003

Horeca

Het faillissement van restaurant Vossius is door de bezoekers van Zibb.nl/horeca gekozen tot hét horecamoment van 2003. De tweede Michelinster voor Pascal Jalhaij volgde op respectabele afstand, voor de brand bij toprestaurant Inter Scaldes.

Het Amsterdamse horecabedrijf Vossius behaalde 59 procent van de stemmen op de stelling op Zibb.nl/horeca. Jalhaij, kok van Restaurant Vermeer eveneens in Amsterdam ‘scoorde’ met bij tweede Michelinster 28 procent. Inter Scaldes in Kruiningen behaalde veertien procent van de stemmen. Totaal brachten 129 bezoekers van Zibb.nl/horeca hun stem uit.

Het Amsterdamse horecabedrijf Vossius behaalde 59 procent van de stemmen op de stelling op Zibb.nl/horeca. Jalhaij, kok van Restaurant Vermeer eveneens in Amsterdam ‘scoorde’ met bij tweede Michelinster 28 procent. Inter Scaldes in Kruiningen behaalde veertien procent van de stemmen. Totaal brachten 129 bezoekers van Zibb.nl/horeca hun stem uit.

Reageer op dit artikel