nieuws

Overvaller restaurant ziet gast over het hoofd

Horeca

Een overval op Chinees restaurant China in het Brabantse Oosterhout is mislukt, omdat de overvaller een belangrijke gast in het horecabedrijf over het hoofd had gezien. Een van de gasten was namelijk een politieagent, die de 33-jarige overvaller uit Almkerk na de daad in zijn kraag greep.

De verdachte dreigde afgelopen weekend na binnenkomst in het restaurant het personeel met een mes en ging er daarna met de buit vandoor. De met zijn familie in het restaurant aanwezige agent zette vervolgens de achtervolging in en wist samen met enkele andere restaurantbezoekers de overvaller te pakken.

De verdachte dreigde afgelopen weekend na binnenkomst in het restaurant het personeel met een mes en ging er daarna met de buit vandoor. De met zijn familie in het restaurant aanwezige agent zette vervolgens de achtervolging in en wist samen met enkele andere restaurantbezoekers de overvaller te pakken.

Reageer op dit artikel