nieuws

Partycateraar Maison van den Boer brengt boek uit

Horeca

Directeur Noud van den Boer van partycateraar Maison van den Boer heeft vorige week het eerste exemplaar van het boek ‘Celebrate, Apollo in feestgewaad’ uitgereikt. Politicus Willem Vermeend nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Maison van den Boer wilde altijd al graag de kunst van het feestvieren en de beleving daarvan in boekvorm samenvatten. ‘Celebrate, Apollo in feestgewaad’ bevat 160 pagina’s met informatie over evenementen- en feestbeleving. Vanwege de internationale activiteiten van de partycateraar is het boek in drie talen verschenen: Nederlands, Engels en Duits.

De kans is groot dat over twee jaar, wanneer Maison van den Boer honderd jaar bestaat, een jubileumboek verschijnt over het cateringbedrijf..

Maison van den Boer wilde altijd al graag de kunst van het feestvieren en de beleving daarvan in boekvorm samenvatten. ‘Celebrate, Apollo in feestgewaad’ bevat 160 pagina’s met informatie over evenementen- en feestbeleving. Vanwege de internationale activiteiten van de partycateraar is het boek in drie talen verschenen: Nederlands, Engels en Duits.

De kans is groot dat over twee jaar, wanneer Maison van den Boer honderd jaar bestaat, een jubileumboek verschijnt over het cateringbedrijf..

Reageer op dit artikel