nieuws

Pizza Hut gaat als een speer in Zuid-Korea

Horeca

Met de opening van de driehonderdste vestiging in Zuid-Korea onderstreept Pizza Hut het succes in het Aziatische land. De ‘mijlpaalzaak’ is gevestigd in de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul.

‘Zuid-Koreca is altijd een van de beste afzetgebieden geweest voor Pizza Hut’, meldt In-Soo Cho, directeur van Pizza Hut Korea. De fastfoodketen heeft volgens eigen zeggen meer dan veertig procent marktaandeel in de Zuid-Koreaanse pizzabranche. Yum Brands Inc., het moederbedrijf van Pizza Hut, verwacht dit jaar 32 miljoen dollar winst te maken in Zuid-Korea. Naast Pizza Hut vallen onder andere de merken KFC en Taco Bell onder Yum Brands.

‘Zuid-Koreca is altijd een van de beste afzetgebieden geweest voor Pizza Hut’, meldt In-Soo Cho, directeur van Pizza Hut Korea. De fastfoodketen heeft volgens eigen zeggen meer dan veertig procent marktaandeel in de Zuid-Koreaanse pizzabranche. Yum Brands Inc., het moederbedrijf van Pizza Hut, verwacht dit jaar 32 miljoen dollar winst te maken in Zuid-Korea. Naast Pizza Hut vallen onder andere de merken KFC en Taco Bell onder Yum Brands.

Reageer op dit artikel