nieuws

Regionale verschillen nominaties discowedstrijd

Horeca

De provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant bevatten de meeste genomineerde discotheken voor de jaarlijkse wedstrijd Populairste Discotheek van Nederland. Maandag 15 maart vindt de bekendmaking van de discothekenwedstrijd plaats in Den Haag.

Voorafgaand aan de titel worden provincieprijzen uitgereikt, de zogeheten Miller Nightlife Awards. Bij de genomineerde discotheken valt op dat de concurrentie in de provincies Noord-Holland (15 nominaties), Zuid-Holland (18) en Noord-Brabant (14) het grootst is. In Drenthe, Zeeland en Flevoland zijn daarentegen slechts drie discotheken per gewest genomineerd. Op de website www.stemenwin.nl kunnen bezoekers hun voorkeur kenbaar maken. Vorig jaar werd de titel gewonnen door Brothers in Bunnik. Ook dit jaar is Brothers weer genomineerd.

Voorafgaand aan de titel worden provincieprijzen uitgereikt, de zogeheten Miller Nightlife Awards. Bij de genomineerde discotheken valt op dat de concurrentie in de provincies Noord-Holland (15 nominaties), Zuid-Holland (18) en Noord-Brabant (14) het grootst is. In Drenthe, Zeeland en Flevoland zijn daarentegen slechts drie discotheken per gewest genomineerd. Op de website www.stemenwin.nl kunnen bezoekers hun voorkeur kenbaar maken. Vorig jaar werd de titel gewonnen door Brothers in Bunnik. Ook dit jaar is Brothers weer genomineerd.

Reageer op dit artikel