nieuws

Sodexho nieuwe cateraar bij Achmea

Horeca

Sodexho voedt sinds 5 januari de monden van 14.000 medewerkers van Achmea. De cateraar heeft hiervoor een overeenkomst afgesloten met het verzekeringsbedrijf. Het contract is drie jaar geldig, waarbij Sodexho de catering verzorgt in vijftien vestigingen van het verzekeringsbedrijf.

‘We staan klaar voor de medewerkers van Achmea’, meldt Jeroen Stok van Sodexho. ‘In december hebben we promotiemateriaal naar de vestigingen verstuurd en maandag 5 januari zijn de bedrijfsrestaurants gestart met Sodexho.’

Volgens een woordvoerder van Achmea is de prijs de belangrijkste reden geweest om over te stappen van cateraar. Volgens de woordvoerder bleek uit een onderzoek dat cateraar Albron, die voor tachtig procent de catering bij Achmea verzorgde, goed werk afleverde. Maar de prijs en presentatie konden volgens het onderzoek beter.

‘We staan klaar voor de medewerkers van Achmea’, meldt Jeroen Stok van Sodexho. ‘In december hebben we promotiemateriaal naar de vestigingen verstuurd en maandag 5 januari zijn de bedrijfsrestaurants gestart met Sodexho.’

Volgens een woordvoerder van Achmea is de prijs de belangrijkste reden geweest om over te stappen van cateraar. Volgens de woordvoerder bleek uit een onderzoek dat cateraar Albron, die voor tachtig procent de catering bij Achmea verzorgde, goed werk afleverde. Maar de prijs en presentatie konden volgens het onderzoek beter.

Reageer op dit artikel