Tegelconcept wint Horecava Innovation Award 2004

Tegelconcept wint Horecava Innovation Award 2004

Art on Tiles is totaalwinnaar van de Horecava Innovation Award 2004. Dit creatieve concept op keramische tegels kan het interieur en exterieur van horecabedrijven op een speelse manier een meerwaarde geven. Ondernemers hebben keuze uit bestaande (sfeer)beelden, maar kunnen ook eigen foto's of illustraties op de tegels laten afbeelden. Het kleurrijke tegelconcept van Burex Europe uit Voorhout werd ook al eerste in de categorie Interior & Design.

In de categorie Food & Beverage ging de award naar het bier Witte Trappist van brouwerij De Koningshoeven in Berkel-Enschot.

Bij Equipment was de hoogste eer weggelegd voor een mobiele biertap/serveerwagen van Gamko Holding in Etten-Leur. Het Telemeet-biersysteem van Interbrew nederland won in de categorie Services. In totaal hadden 120 bedrijven zich voor de Horecava Innovation Award 2004 aangemeld. De beursorganisatie heeft speciale innovatieroutes uitgestippeld, zodat het publiek gemakkelijk de noviteiten kan opsporen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.