nieuws

Thérèse Boer: ‘Ik weet nog van niks!

Horeca

Thérése Boer, onderweg naar de BBB en EFFF, kon vanochtend telefonisch de geruchten dat zij en haar man vanmiddag een derde Michelin-ster zouden ontvangen niet bevestigen. ‘Ik weet nog van niks! Zelf hebben wij niet met de desbetreffende verslaggever van de Volkskrant gesproken. Ook wij weten vanmiddag tijdens de persbijeenkomst op de BBB pas waar we aan toe zijn.

Vanochtend maakte de Volkskrant in haar ochtendeditie bekend dat De Librije uit Zwolle het tweede driesterrenrestaurant van Nederland zou worden. ‘Dat heeft trouwens vanochtend al diverse telefoontjes van dagbladen en radioshows opgeleverd’, zei Thérèse Boer in het korte telefonische gesprek dat de redactie vanochtend met haar had. Nadat wij haar succes wenste vanmiddag vervolgende zij haar weg naar de BBB, alwaar zij vanmiddag het eerste debat van het Gastvrijheidsgilde zal voorzitten.

Vanochtend maakte de Volkskrant in haar ochtendeditie bekend dat De Librije uit Zwolle het tweede driesterrenrestaurant van Nederland zou worden. ‘Dat heeft trouwens vanochtend al diverse telefoontjes van dagbladen en radioshows opgeleverd’, zei Thérèse Boer in het korte telefonische gesprek dat de redactie vanochtend met haar had. Nadat wij haar succes wenste vanmiddag vervolgende zij haar weg naar de BBB, alwaar zij vanmiddag het eerste debat van het Gastvrijheidsgilde zal voorzitten.

Reageer op dit artikel