nieuws

Tien euro restaurant’ opent in Arnhem

Horeca

Budgeteten’ in een restaurant voor tien euro, inclusief voor-, hoofd- en nagerecht. Het kan binnenkort in Arnhem. Daar opent het Oriëntaalse restaurant Royal Buffet begin februari haar deuren. Eigenaar A. Mir kan dergelijke scherpe prijzen hanteren, omdat hij een tussenpersoon in de schakel tussen leverancier en horecaonderneming heeft uitgeschakeld.

Mir is naast horecaondernemer ook eigenaar van Roal Food, een Oriëntaals voedselgroothandel in Duiven. ‘Dus ik lever via mijn groothandel aan mijn restaurant’, laat Mir weten in De Gelderlander. ‘Dat is een van de redenen dat ik de prijs van een driegangenmenu zo laag kan houden. Want ik schakel een tussenpersoon uit.’.

Kan dat eigenlijk wel, voor tien euro een driegangenmenu? Mir: ‘Ook al is de prijs laag, als de kwaliteit niet goed is en de service is ondermaats, dan red je het nog niet.’

Mir is naast horecaondernemer ook eigenaar van Roal Food, een Oriëntaals voedselgroothandel in Duiven. ‘Dus ik lever via mijn groothandel aan mijn restaurant’, laat Mir weten in De Gelderlander. ‘Dat is een van de redenen dat ik de prijs van een driegangenmenu zo laag kan houden. Want ik schakel een tussenpersoon uit.’.

Kan dat eigenlijk wel, voor tien euro een driegangenmenu? Mir: ‘Ook al is de prijs laag, als de kwaliteit niet goed is en de service is ondermaats, dan red je het nog niet.’

Reageer op dit artikel