Truffels achter kippengaas

Pikkedonker is het er. De unieke truffeltentoonstelling op de EFFF heeft zeker een mysterieus tintje. In een donkere doorgang kon de bezoeker van deze culinaire beurs in diamantairvitrines achter kippengaas zo'n vijftien truffelsoorten bewonderen. In de proefkeuken van Saisonnier kreeg Gastromisch Europa ook de kans om deze soorten te ruiken en te proeven. Bekijk hier een sfeeroverzicht.

Tijdens de beursdagen 'jamde' diverse chef-koks van Les Amis Saissonnier uit België, Nederland en Frankrijk rond het thema truffel. Dit soms tot verbazing en vermaak van het publiek.

Op woensdag, tijdens de finale, verwerkte de chef-koks dertig kilo truffel in verschillende gerechten. Voor deze unieke gebeurtenis werd dertig kilo wintertruffel uit Frankrijk en Italië gebruikt.

Bekijk hier een sfeeroverzicht van de truffeltentoonstelling

Tijdens de beursdagen 'jamde' diverse chef-koks van Les Amis Saissonnier uit België, Nederland en Frankrijk rond het thema truffel. Dit soms tot verbazing en vermaak van het publiek.

Op woensdag, tijdens de finale, verwerkte de chef-koks dertig kilo truffel in verschillende gerechten. Voor deze unieke gebeurtenis werd dertig kilo wintertruffel uit Frankrijk en Italië gebruikt.

Bekijk hier een sfeeroverzicht van de truffeltentoonstelling